Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Ohnala se po hmyzu

VSETÍNSKO: Hmyz upoutal pozornost řidičky a ta skončila s autem na střeše. 

Žena převrátila včera u Vsetína vozidlo na střechu. Důvod byl jediný, chvíle nepozornosti z důvodu ohnání po hmyzu ve vozidle. Řidička utrpěla lehké zranění, škoda na vozidle činí tři sta padesát tisíc korun.

Včerejší výjezd ze Vsetína na silnici I/57 byl v ranních hodinách omezen kvůli vyšetřování dopravní nehody. Třicetiletá řidička z Valašského Meziříčí přijížděla po silnici I/57 od Jablůnky a před sjezdem nad čerpací stanicí Shell ve Vsetíně se ohnala po hmyzu nacházejícím se uvnitř vozu. Tato chvíle nepozornosti vedla k vyjetí auta Hyundai Elantra vpravo mimo silnici. Zde narazilo auto postupně do směrového sloupku, vpusti sběrného kanálu až najelo do opěrné betonové zdi. Vozidlo se převrátilo a skončilo na střeše zpět na silnici.

Řidička utrpěla lehké zranění, které si vyžádalo převoz na ošetření do nemocnice. Škoda na vozidle je tři sta padesát tisíc korun. Další škoda a to za opravu vpusti a směrového sloupku je dva a půl tisíce korun. Policisté provedli u řidičky dechovou zkoušku, která byla negativní. V jednání ženy shledali přestupek a tento vyřešili v blokovém řízení. Provoz byl zcela obnoven o půl jedenácté dopoledne.

16. června 2017, por. Bc. Vladislav Malcharczik

Odkazy do noveho okna

Celkový_pohled

Celkový_pohled 

Detailní náhled

Poškozená_vpusť

Poškozená_vpusť 

Detailní náhled

Pozice_vozidla

Pozice_vozidla 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem