Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Odznak všestrannosti olympijských vítězů – partnerem projektu je Policie ČR

Tábor – Krajské kolo soutěže přivítá táborský stadionu Míru. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Ve čtvrtek dne 12. června 2014 proběhne na táborském stadionu Míru krajské kolo sportovní soutěže Odznak všestrannosti olympijských vítězů (více na www.ovov.cz ). Autory projektu jsou olympijští vítězové v desetiboji Robert Změlík a Roman Šebrle. Na táborském krajském kole přislíbili svou účast basketbalista Lukáš Kraus a několikanásobný Mistr ČR v biketrialu Tomáš Zedek. Soutěž moderuje sportovní komentátor Štěpán Škorpil.
Jedním z partnerů projektu je i Policie ČR. Nad krajským kolem soutěže proto převzal svou záštitu plk. Mgr. Miloš Trojánek – ředitel Krajského ředitelství policie Jihočeského kraje. Policisté se do soutěže zapojí v rolích rozhodčích na jednotlivých disciplínách a zajistí i krátký doprovodný program, a to ukázku výcviku a služebního nasazení policejních psů.
Program soutěže začíná v 08:00 hodin prezentací závodníků, na devátou hodinu dopolední je připraven slavnostní nástup a zahájení soutěže. Ukončení a slavnostní vyhlášení výsledků se předpokládá na dobu mezi půl druhou a druhou hodinou odpolední.
Mediálním partnerem projektu je Deník, ostatní média jsou rovněž srdečně zvána.
 
por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz
10. června 2014 
 

vytisknout  e-mailem