Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Odstavený motocykl někdo ukradl

UHERSKOHRADIŠŤSKO: Hledáme případné svědky krádeže. 

Na návštěvu České republiky zřejmě dlouho nezapomene motorkář z Německa. Někdo mu totiž v sobotu 15. srpna 2020 v době od 08:20 do 09:00 hodin ukradl silniční kapotovaný motocykl značky DUCATI 199 PANIGALE, červené barvy, německé registrační značky ASGW2 v hodnotě tři sta tisíc korun.

Sedmatřicetiletému cizinci došel za jízdy benzín. Měl totiž nefunkční ukazatel stavu paliva. Motorku proto uzamkl a ponechal ji na odstavné asfaltové ploše u komunikace vedoucí k obci Staré Hutě zhruba 100 metrů od hlavního silničního tahu E50 na 43,5 km. Následně odjel na nedalekou čerpací stanici, aby si tam koupil do kanystru benzín. Když se vrátil zpět, motorka už na svém místě ani nikde v okolí nebyla. 

Krádeží se nyní zabývají policisté z Obvodního oddělení v Buchlovicích. Pachateli za tento trestný čin hrozí až pětileté vězení.  

V souvislosti s touto trestnou činností žádáme o pomoc také veřejnost. Pokud si někdo v blízkosti odstaveného motocyklu všiml čehokoliv podezřelého, pohybu osob, jiného vozidla (zřejmě nákladního vozidla - dodávky) nebo viděl přímo pachatele, kteří motorku nakládali, ať zavolá na linku 158 nebo policistům z Obvodního oddělení v Buchlovicích na číslo 974 678 761. Předpoklad je, že motocykl nakládalo více osob.

18. srpna 2020, por. Mgr. Simona Kyšnerová

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem