Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

AKTUALIZACE - Odpolední nehody a havárie

KRAJ - Dva motorkáři, jedna spolujezdkyně a cyklista skončili v nemocnici 

FOTO - střet mezi traktorem a motocyklem na Trutnovsku: FOTO1, FOTO2, FOTO3, FOTO4, FOTO5, FOTO6
FOTO - havárie cyklisty na Rychnovsku: FOTO1, FOTO2, FOTO3

Foto: Policie ČR
por. Mgr. Lenka Burýšková
Aktualizováno: 24. 9. 2012 v 9:25
_________________________________________________________________________________________________________________________

TRUTNOVSKO - Dnešního dne v 15:25 došlo na silnici č. 325 mezi obcí Dolní Brusnice a Bílá Třemešná ke střetu mezi mtocyklem zn. Yamaha YZF a traktorem zn. Zetor s přívěsem, převážející palivové dřevo. Dle dosud zjištěných informací začal zřejmě traktorista odbočovat vlevo mimo komunikaci v době, kdy byl předjížděn motocyklem a došlo tak ke střetu. Sedmadvacetiletý řidič motocyklu byl letecky transportován se zraněním do nemocnice, jeho 19letou spolujezdkyni převezlo do nemocnice vozidlo  rychlé záchranné služby. Řidič traktoru, u kterého policisté vyloučili alkohol provedenou zkouškou, vyvázl bez zranění. Předběžná hmotná škoda činí 50 tisíc korun.

TRUTNOVSKO - Po 15. hodině byli přivoláni policisté k havárii řidiče motocyklu, která se stala mimo komunikaci (konkrétně na louce) v Kunčicích nad Labem. Zde ztratil zřejmě při jízdě do kopce kontrolu nad terénním motocyklem zn. Honda CRS 450 jednadvacetiletý řidič. S vážným poraněním byl rovněž letecky transporotván do nemocnice. Případ vyšetřují policisté z OOP Vrchlabí.

RYCHNOVSKO - Na silnici č. 318 mezi Jaroslaví a Liberkem na Rychnovsku havaroval dnes odpoledne 57letý cyklista poté, co zavadil při jízdě v klesání o přenosnou dopravní značku. Muž utrpěl při pádu zranění, se kterým byl letecky transportován do nemocnice. I tato nehoda je v šetření policistů.

por. Mgr. Lenka Burýšková
Zveřejněno: 23. 9. 2012 v 18:50

 

vytisknout  e-mailem