Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Odjeli od benzínky bez zaplacení

CHEB, SOKOLOV - Krádeže 

Sokolov - Odcizil jízdní kolo
 
Chodovští policisté zahájili úkony trestního řízení ve věci krádeže. Podezřívají 23letého muže z Chodova, že měl 13. září 2012 v ulici Poděbradova v Chodově odcizit jízdní kolo. Podezřelý se měl na svůj čin připravit, dopředu si zajistit dveře od bytového domu proti zamčení a následně bez užití násilí vniknout do domu, kde měl v chodbě krást. Odcizené kolo následně nechal prodat a o utržený finanční obnos ve výši 200 Kč se podělil s prodávajícím. Svoji část využil pro svoji potřebu. Za krádež kola hrozí podezřelému až tříletý trest odnětí svobody, jelikož byl již v posledních třech letech za takovou činnost odsouzen a potrestán Okresním soudem.
 
Sokolov – Kradli registrační značky a neplatili za pohonné hmoty
 
Společným jednáním se měli muži ve věku 31 a 22let dopustit hned několika krádeží a přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání v měsíci září letošního roku. Muži měli v Chebu u přehrady Jesenice nebo v obci Hazlov demontovat a odcizit přední a zadní registrační značku ze zaparkovaných osobních vozidel Škoda Felicia a Suzuki Swift. Dále měli natankovat pohonné hmoty do osobního vozidla Volkswagen na dvou čerpacích stanicích a bez zaplacení z místa odjet. Oba muži se v řízení osobního vozidla měli střídat. Při posledním tankování, u kterého nezaplatili, odjeli směrem k obci Dolní Rychnov, přičemž byli zajištěni hlídkou policie. Celkem je škoda vyčíslena na částku 2 200 Kč. Přečinů se dopustili i přesto, že oba měli platný zákaz řízení všech motorových vozidel. Nyní jim tak hrozí až 3letý trest odnětí svobody.
 
CHEB – Vloupání do vozidla
 
Ve zkráceném přípravném řízení řeší chebští policisté případ krádeže. Podezření sdělili 31letému muži, který měl vypáčit v červenci 2012 v Chebu dveře od osobního vozidla Alfa Romeo a z prostoru vozidla odcizit autorádio. Škoda je předběžně vyčíslena na částku 2 600 Kč. Za krádež vloupáním hrozí podezřelému až dvouletý trest odnětí svobody.
 
CHEB – Krádež železného šrotu
 
Sedmatřicetiletému muži z Kynšperku nad Ohří sdělili chebští policisté podezření z přečinu krádeže. Dne 20. září 2012 měl vniknout mezerou v oplocení do soukromého objektu v Chebu, kde měl odcizit železný šrot. Celkem měl podezřelý odnést 64 kg ocelového odpadu, který měl následně odvést do výkupny kovového odpadu, kde za něj utržil 380 Kč. Muž se měl krádeže dopustit i přesto, že byl již v posledních třech letech za takový čin odsouzen Okresním soudem v Chebu. Podezřelému tak nyní hrozí až tříletý trest odnětí svobody.
 
nprap. Mgr. Kateřina Böhmová
21. září 2012

vytisknout  e-mailem