Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Odjela od nehody

KARLOVARSKO – Na místě zanechala své telefonní číslo. 

Karlovarští dopravní policisté sdělili podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání devětapadesátileté ženě z Ostrova.

Podezřelá žena měla ve druhé polovině prosince loňského roku kolem páté hodiny odpolední řídit v Ostrově osobní automobil značky Škoda. Pří jízdě se žena zřejmě plně nevěnovala řízení a narazila do zaparkovaného vozidla značky Škoda. Podezřelá žena na místě nehody zanechala své telefonní číslo s příslibem, že dopravní nehodu vyřeší sepsáním záznamu o dopravní nehodě. Následně měla odjet. Poškozená šestačtyřicetiletá žena se měla několikrát pokusit telefonicky s devětapadesátiletou ženou spojit, ovšem ta na volání nereagovala a proto šestačtyřicetiletá žena oznámila dopravní nehodu na policii.

Dopravní policisté se dopravní nehodou začali okamžitě zabývat a následně zjistili totožnost řidičky, která od dopravní nehody odjela. Následnou lustrací navíc zjistili, že má Okresním soudem Karlovy Vary vysloven platný zákaz řízení spočívající v zákazu řízení motorových vozidel, a to do dubna letošního roku.

Tímto svým jednáním měla způsobit škodu přibližně 40 tisíc korun.

V případě prokázání viny ženě hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

prap. Jan Bílek
mjr. Bc. Kateřina Pešková
11. 2. 2022

vytisknout  e-mailem