Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Odešla z domu - AKTUALIZACE

UHERSKOHRADIŠŤSKO: Pohřešovaná žena už je v péči lékařů. 

Pohřešovaná žena byla nalezena dnes v podvečer krátce před šestou hodinou na poli za obcí Prakšice. Po ženě pátrali nejen policisté, ale také její příbuzní. Podchlazenou a dezorientovanou ženu si na místě převzal do péče lékař, který rozhodl o jejím převozu do Uherskohradišťské nemocnice.

Policisté pátrají po sedmapadesátileté ženě z Prakšic. Dle příbuzných, kteří oznámili její zmizení, odešla z domu ve středu 21. října v odpoledních hodinách. Do dnešního dne o sobě nepodala žádnou zprávu. Doma zanechala všechny osobní věci, které denně používala – kabelku, mobilní telefony i peněženku s doklady a penězi. U sebe má pouze klíče od domu.

Policisté prověřili veškerá zdravotnická zařízení a místa, kde by se žena mohla nacházet. Zároveň jsme po ženě vyhlásili celostátní pátrání.

Tímto žádáme veřejnost, pokud by měl někdo k této ženě jakékoliv informace, ať je neprodleně sdělí na nejbližší policejní oddělení nebo na linku 158.

Bližší informace k pohřešované ženě naleznete zde: http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=6101023151511

V případě, že uvedený odkaz není již aktivní, bylo pátrání odvoláno.

Děkujeme!

23. října 2015, por. Bc. Milena Šabatová

vytisknout  e-mailem