Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Odešel zkušený policista

Dík za jeho práci 

Řady policistů rychnovského regionu opustil k poslednímu říjnovému dni další zasloužilý policista, který si oblékal uniformu desítky let.

Npor. Vladimír Janoušek vedl v posledních osmnácti letech  Obvodní oddělení Rokytnice v Orlických horách. Do řad policistů byl přijat v roce

1975. Desítky let plnil roli muže zákona, a to hned na několika místech - v Harrachově nebo Hronově.

V roce 1981 přišel Vladimír Janoušek do Orlických hor a zůstal jim věrný po zbytek své kariéry. Od října roku 1992 se stal vedoucím Obvodního oddělení Rokytnice v Orlických horách. 
Vladimír Janoušek svou práci vykonával svědomitě, vkládal do ní velkou dávku lidskosti. Měl přirozenou autoritu a obrovské zkušenosti, které řadu let předával svým kolegům a podřízeným. Svým osobním příkladem a vedením vychoval desítky policistů a policistek, kteří odvádějí po jeho vzoru svou práci s maximálním nasazením.

Rychnovský region tak k poslednímu  říjnovému  dni  přišel o dalšího velmi zkušeného policistu, který po desítkách odsloužených let odchází za svým dalším  životním posláním. Na této cestě mu přejí jeho dnes již bývalí kolegové, ale i vedení  Územního  odboru   Rychnov nad Kněžnou řadu úspěchů a ještě jednou mu touto cestou děkují  za odvedenou a obětavou práci.

por. Mgr. Alena Kacálková
4. listopadu 2010

      

vytisknout  e-mailem