Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Odcizila peníze i mobilní telefony

CHEBSKO – Majiteli měla způsobit škodu téměř 50 tisíc korun. 

Třicetiletá žena měla být na konci února letošního roku na návštěvě u svého jednasedmdesátiletého známého na Chebsku. Během návštěvy mu měla v nestřežený okamžik odcizit klíč od příruční pokladny. Do domu se měla žena vrátit o několik dní později, a to v době, kdy mu tam muž nebyl. Třicetiletá žena měla poničit skleněnou výplň a vniknout do domu. Následně si měla otevřít příruční pokladnu a z té odcizit finanční hotovost a mobilní telefon. Toho, že je pokladna prázdná, si ale muž po svém příjezdu nevšiml. Druhý den měl jet řešit pracovní záležitosti a žena se do domu znovu vrátila. Opět se měla podívat do několika místností a nakonec odcizit finanční hotovost a další mobilní telefon. Svým jednáním měla muži způsobit škodu téměř 50 tisíc korun.

Poté, co si muž všiml, že je rozbitá skleněná výplň a že mu v pokladně chybí finanční hotovost a mobilní telefon, tak celou věc oznámil na policii.

Po provedených šetřeních policisté z obvodního oddělení Cheb – město sdělili třicetileté ženě podezření ze spáchání přečinů krádeže, porušování domovní svobody a poškození cizí věci.

V případě prokázání viny hrozí ženě trest odnětí svobody až na tři roky.

prap. Jakub Kopřiva
7. 3. 2019

vytisknout  e-mailem