Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Odcizil žvýkačky

DĚČÍNSKO - Recidivista nezaplatil za zboží; Ukradené disky; Vykradený sklep... 

Odcizil žvýkačky

     Až osmiletý trest odnětí svobody hrozí 66letému recidivistovi, který kradl v děčínském supermarketu. Na prodejní ploše ukryl do své tašky devadesát balení žvýkaček a se zbožím v hodnotě přes 1200 korun prošel bez zaplacení pokladní zónou. Neunikl ale pozornosti ostrahy, která přivolala policisty, ti následně muže obvinili z trestného činu krádeže, vyšetřován je na svobodě.

Ukradené disky

     Škodu ve výši 30 tisíc korun způsobil neznámý zloděj, který se v obci Rybniště vloupal do domku užívaného jako sklad věcí. Ukradl z něj čtyři disky z lehkých slitin, policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro trestný čin krádeže, za který hrozí zloději s ohledem na vládou vyhlášený nouzový stav až osmiletý trest odnětí svobody.

Vykradený sklep

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v České Kamenici vloupal do suterénu domu, kde ze sklepní kóje odcizil vak s rybářskými potřebami. Oznamovatel vyčíslil škodu na více jak tři a půl tisíc korun, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro trestné činy krádeže a porušování domovní svobody.

Vloupání do garáže

     Z trestných činů krádeže a porušování domovní svobody je podezřelý neznámý pachatel, který se v Jiříkově vloupal do garáže rodinného domu. Odcizil z ní elektrocentrálu a čtyřtaktní motor, celková škoda byla vyčíslena na více jak deset tisíc korun, policisté nyní po zloději i odcizených věcech pátrají.

21. dubna 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem