Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Odcizil více než dvě stě kilo olova

KLADENSKO – Nevšimli jste si někoho podezřelého? 

Policisté z obvodního oddělení Kladno-Kročehlavy přijali oznámení o odcizeném olovu ze sběrny druhotného materiálu a dále z budovy areálu bývalé továrny v ulici Vrapická v Kladně-Dubí.

Podle dosavadního šetření neznámý pachatel odcizil v blíže nezjištěné době od 3. do 7. října ze sběrny olovo a dále se pak vloupal do budovy bývalé továrny, kde odcizil několik kusů ingotů a úlomků olova o hmotnosti přes 200 kilogramů v hodnotě dosahující téměř 6 tisíc korun.

Ve věci policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže, za což pachateli v případě dopadení a odsouzení hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.

Aby se podařilo zloděje vypátrat a ztotožnit, přivítali by policisté jakékoliv informace od občanů, kteří mohli spatřit ve výše inkriminované době a na uvedeném místě podezřelou osobu. Všechny důležité poznatky mohou občané sdělit osobně na jakémkoliv obvodní oddělení policie, nebo mohou kontaktovat policisty z obvodního oddělení Kladno-Kročehlavy na telefonním čísle 974 873 566. Samozřejmě je možné využít i bezplatnou linku 158.

por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Středočeského kraje
8. října 2021

vytisknout  e-mailem