Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Odcizil věci z kabinetu gymnázia

Z kabinetu gymnázia si odnesl notebook a mobil
Dne 26.8.2008 zahájil policejní komisař SKPV trestní stíhání 49letého muže pro trestné činy krádeže a neoprávněného držení platební karty. Toho se měl dopustit tím, že dne 12.5.2008 vnikl do uzavřeného kabinetu zeměpisu Gymnázia ve Vrbně pod Pradědem a odcizil notebook a mobilní telefon. Následně ve stejný den v Krnově na ulici I. P. Pavlova z urologického oddělení nemocnice v Krnově vstoupil do pokoje primáře a odcizil mobilní telefon a peněženku s finanční hotovostí a deset platebních karet. Odcizené věci pachatel prodal a nebo vyhodil do kontejneru. Způsobená škoda činí 20 783 Kč.
           
Odcizil smrkovou kulatinu
V době od 18. do 26.8. 2008 ve Městě Albrechticích z přístupné skládky dřeva odcizil dosud neznámý pachatel 35 m3 smrkové kulatiny. Způsobená škoda činí 49 980 Kč. Šetří OOP Město Albrechtice.
  
Usnula a narazila do seatu
V 18.30 hodin v úterý 26.8.2008 v Lomnici u Rýmařova jela 35letá řidička s fábií a na přímém úseku komunikace pravděpodobně vlivem únavy usnula. Vyjela za pravou krajnici a zde narazila do zadní části seatu. Žena se při dopravní nehodě lehce zranila a je hospitalizována v nemocnici. Způsobená škoda činí 125 tisíc Kč.
 
  
vrchní inspektor nprap. Tušková Pavla
pisbr@mvcr.cz
 
 
 
 
 
 
 
 

vytisknout  e-mailem