Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Odcizil batohy v autokempu

Pachatel zadržen 

     Policisté z obvodního oddělení Sušice prošetřují krádež batohů v autokempu. Na Sušicku vnikl pachatel v autokempu v neděli 9. května 2010 v nočních hodinách do společenské místnosti a odcizil odložený batoh, ve kterém byl fotoaparát zn. Samsung, mobilní telefon stejné značky, platební karta peněžního ústavu, občanský průkaz poškozené ženy a další věci. Krádež batohu oznámila i další žena, která postrádá digitální fotoaparát, osobní doklady a různé věci. Ve třetím batohu měla poškozená žena osobní doklady a další věci a ve čtvrtém měl muž ošacení. Na místo se dostavila hlídka policie i se psovodem a služebním psem a v ranních hodinách byl zadržen podezřelý muž. Policie případ šetří pro přečiny krádeže a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Celková škoda činí 17 170 Kč.
V noci z 9. na 10. května 2010 vnikl ve stejném autokempu neznámý pachatel do dílny a odcizil motorovou pilu zn. Husqvarna 357XP. Poškozenému majiteli vznikla škoda 19 700 Kč.
     V obci na Švihovsku vnikl neznámý pachatel v době od 30. března do 10. května 2010 do rekreační chaty a odcizil petrolejovou lampu a tři páry holínek. Z přilehlé kůlny odcizil různé nářadí. Poškození vyčíslili škodu na 14 290 Kč.
 

vytisknout  e-mailem