Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Odcizení křovinořezu

ÚSTÍ NAD LABEM - Odcizení křovinořezu;Vloupal se do bytu svého otce;Auto není trezor 

Odcizení křovinořezu
Dosud  neznámý  pachatel odcizil  v  nočních  hodinách  na Střekově na pozemku rodinného domu z volně přístupného přístřešku křovinořez v hodnotě 10 tisíc korun. Tímto jednáním je však podezřelý ze spáchání trestného činu Krádeže a trestného činu Porušování domovní svobody, za což mu v případě dopadení hrozí až tři roky vězení. 

Vloupal se do bytu svého otce
Ze spáchání trestného činu Porušování domovní svobody a trestného činu Krádeže je podezřelý  25letý muž. Těchto trestných činů se měl dopustit tím, že se vloupal do bytu svého otce a zde následně odcizit mobilní telefon, ošacení a jiné drobnosti, čímž způsobil škodu kolem 3500 korun. Za uvedené jednání mu tak v případě uznání viny hrozí až tři roky odnětí svobody.  

Auto není trezor
Na toto pravdivé pořekadlo již zřejmě nikdy nezapomene 48letý muž z Krásného Března. Neznámý pachatel se mu totiž v podvečerních hodinách vloupal do vozidla, ze kterého odcizil autoradio. Tím to však neskončilo. Zloděj se totiž s tímto lupem nespokojil a důkladně prohlédl i jiné prostory vozidla. Přitom našel i pánskou peněženku, ve které měl poškozený veškeré doklady: občanský průkaz, řidičský průkaz, kartičku pojištěnce, několik platebních karet a finanční hotovost. Tato zapomětlivost ho tak vyšla na více jak 8 tisíc korun. Rada nakonec: auto není opravdu trezor, a tak v něm nenechávajte žádné cenné věci.

vytisknout  e-mailem