Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Odcizení fotopastí z lesa

Kladensko - Z pěti metrové výšky byly odcizeny dvě fotopasti. 

     V době mezi 13. až 15. listopadem 2013 došlo k odcizení dvou fotopastí v lese v obci Svinářov na Slánsku, které byly umístěny ve výšce cca 5 metrů na vzrostlých smrcích. Jednáním dosud neznámého pachatele vznikla společnosti škoda ve výši 19 600,-Kč. Policie případ prošetřuje jako podezření z trestného činu krádeže a po pachateli intanzivně pátrá.

19. litopadu 2013

nprap. Jana Šteinerová

 

Další případy z Kladenska

Dopravní nehoda - kolem 18. hodiny v pátek 15. listopadu 2013 došlo na silnici R7 ve směru z Prahy do Slaného, nedaleko obce Stehelčeves k vážné dopravní nehodě. Řidič r.74 jedoucí s nákladním vozidlem narazil v pravém jízdním pruhu do před ním stojícího osobního vozu Škoda Felicie, u něhož stál spolujezdec.  Při střetu došlo k těžkému zranění 50 letého muže, který byl se zraněním převezen do střešovické nemocnice. Dále se při této dopravní nehodě ve vozidle nacházela 56 letá řidička z Prahy, která byla vlivem nárazu ve vozidle zaklíněna. Žena utrpěla velmi vážná zranění neslučitelná se životem a na místě zemřela. Na místě dopravní nehody byl usmrcen i pes. Vzniklá škoda je ve výši 102 000,-Kč. Alkohol u řidiče nákladního vozidla byl na místě dechovou zkouškou vyloučen.Silnice byla částečně uzavřena. Případ dopravní nehody je nadále v šetření.

Poškození - dne 17. listopadu 2013 bylo oznámeno na OOP Stochov, že neznámý pachatel v obci Kačice zničil telefonní automat-mincovní na návsi, který je umístěn ve volně přístupné budce v ulici Masarykova. Pachatel následně odtud  odcizil pokladnu-trezor s finanční hotovostí 867,-Kč. Přeběžná škoda automatu byla vyčíslena na částku 10 000,-Kč. Případ je prošetřován  a celková škoda způsobená společnosti je ve výši 10 867,-Kč.

Pokus vloupání - krátce po půlnoci dne 16. listopadu 2013 bylo oznámeno na linku 158, že v Kladně -Švermov na Havlíčkově náměstí  je poškozen veřejný telefonní automat. Následně bylo zjštěno, že došlo k poškození železné kasičky telefonního automatu na drobné mince. Několik minut po oznámení byla zadřena podezřelá osoba nedaleko o místa činu. Policisté podezřelého 34 letého muže po provedení prvotních úkonů umístnili do policejní cely. Případ je prošetřován jako podezření z trestného činu krádeže. Vzniklá škoda je 6 000,-Kč. 

vytisknout  e-mailem