Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Odcizené vozidlo z ulice

JABLONEC NAD NISOU - Vozidlo bylo odcizeno během necelé hodiny. 

Odcizení vozidla v Jablonci nad Nisou
 
     V pondělí 14. prosince v době od 22.00 do 22.50 hodin neznámý pachatel odcizil skříňový nákladní automobil zn. BMW v hodnotě 500.000,- Kč, který byl v té době zaparkovaný v ulici Pod Baštou v Jablonci nad Nisou. Pachatel se tímto skutkem dopustil trestného činu neoprávněné užívání cizí věci, za který mu hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.
 
 
Z vozidla pachatel odcizil autorádio
 
     V noci ze 14. na 15. prosince neznámý pachatel rozbil skleněnou výplň okna vozidla zn. Peugeot Partner, které v té době bylo zaparkované na parkovací ploše v ulici Soukenná v Jablonci nad Nisou. Z tohoto vozu následně odcizil autorádio v hodnotě 5.0000,- Kč. Pachatel se tímto jednáním dopustil trestného činu krádeže, za který mu hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.
  
 
 
Vloupání do kůlny ve Smržovce
 
     V době od 7. do 10. prosince dosud neznámý pachatel vnikl po rozlomení spodního dílu dveří do zahradní zděné kůlny, ze které následně odcizil elektrickou pilu, sekyru a železný klín na štípání pařezů – vše v celkové hodnotě 4.500,- Kč. Pachatel se tak dopustil trestného činu krádeže, za který mu hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

vytisknout  e-mailem