Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Odcizené vozidlo - AKTUALIZACE

Pražští policisté, díky všímavému oznamovateli, dnes zastavili vozidlo, které bylo pár hodin předtím odcizené v Praze 5. Řídil ho muž, který měl platný zákaz řízení. 

Dnes krátce před 16. hodinou přijal operační důstojník oznámení, že po Valdštejnské ulici jede vozidlo, které mělo být odcizené dnes v Praze 5. Operační ihned na místo vyslal nejbližší policejní hlídky, které vozidlo vypátraly v Karmelitské ulici v Praze 1. Ve vozidle se nacházel muž, který měl platný zákaz řízení a bohatou trestní minulost. Policisté podezřelého omezili na osobní svobodě a následně převezli na policejní služebnu.

Dvaačtyřicetiletý muž je v současné chvíli podezřelý ze spáchání trestného činu maření výkonu uředního rozhodnutí a vykázání. Celým případem se zabývají kriminalisté, kteří budou zjišťovat i skutečnost, jak se k odcizenému vozidlu dostal. Po dobu zákroku byla Karmelická ulice uzavřena. 

K samotnému vypátrání vozidla velkou částí přispěl majitel odcizeného vozu, který sdílel fotografii svého auta na sociálních sítích s prosbou o pomoc. Oznamovatel, tak kradený vůz díky tomu poznal a ihned zavolal na linku 158.

por. Mgr. Violeta Siřišťová - 18.12.2020

Aktualizace I. Kriminalisté zabývající se objasňováním automobilové kriminality muže obvinili ze spáchání trestného činu krádež, za což mu v případě odsouzení hrozí až osmiletý trest odnětí svobody. Obviněný se kriminalistům ke krádeži přiznal. Odcizené vozidlo policisté vrátili zpět majiteli.

por. Mgr. Violeta Siřišťová - 19.12.2020

Odkazy do noveho okna

foto z místa

foto z místa 

Detailní náhled

foto z místa

foto z místa 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem