Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Odcizené telekomunikační kabely

PRAHA VENKOV-ZÁPAD – Nevšimli jste si někoho? 

Policisté z obvodního oddělení Libčice prošetřují případ odcizení několika metrů telekomunikačních kabelů, kterých se zhostil neznámý pachatel a způsobil svým jednáním škodu přesahující 40 tisíc korun.

Podle dosavadního šetření dosud nezjištěný pachatel během několika minut, a to od 23:59 hodin 21. října do 00:15 hodin 22. října, v ulici U Rybníčku ve Velkých Přílepech, uříznul 15 metrů telekomunikačního kabelu, který odcizil.

Ve věci policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů krádeže a poškození cizí věci, za což pachateli v případě dopadení a odsouzení hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.


Aby se podařilo pachatele zadržet, přivítali by policisté jakékoliv informace od občanů, kteří mohli spatřit ve výše inkriminované době a na uvedeném místě podezřelou osobu. Všechny důležité poznatky mohou občané sdělit osobně na jakémkoliv obvodní oddělení policie, nebo mohou kontaktovat policisty z obvodního oddělení Libčice na telefonním čísle 974 866 400. Samozřejmě je možné využít i bezplatnou linku 158.


por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Středočeského kraje
27. října 2021

vytisknout  e-mailem