Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Odcizené jezdecké potřeby byly vráceny majiteli

Studénečtí policisté vypátrali v krátké době po vloupání do jezdeckého klubu pachatele. Ten se k činu doznal a věci vrátil! 

  Objasnění krádeže jezdeckých sedel a dřevěných dveří
 
Policistům ve Studénce se podařilo během krátké doby zjistit pachatele krádeže čtyř kusů kompletních jezdeckých sedel včetně doplňků a čtyř uzdiček včetně nerezových udidel. K vloupání do stáje Jezdeckého klubu Studénka v ulici Na Trávníkách došlo v noci na 27. června letošního roku. Tehdy neznámý pachatel vypáčil visací zámek objektu a vešel do sedlovny, odkud odcizil věci za padesát tisíc korun. Jako pachatel byl zjištěn místní (23) muž, který se k činu doznal. Odcizené věci byly u něj zajištěny a budou předány majiteli.
Další objasnění krádeže, tetokrát vloupáním do bytu v Ženklavě, se podařilo kopřivnickým policistům. K vloupání do neobývaného a vyklizeného obecního bytu došlo v polovině června letošního roku. Pachatel po vytlačení okna v koupelně vnikl do bytu, odkud odcizil celodřevěné vnitřní dveře v hodnotě šestnáct set korun. Z trestného činu krádeže je podezřelý (21) mladík z Nového Jičína, který se k činu doznal. Kopřivnickým policistům se rovněž podařilo zajistit odcizené dveře, který byly již vráceny poškozené obci Ženklava.
 

vytisknout  e-mailem