Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Odcizená skluzavka

PRAHA VENKOV-JIH – Policisté z obvodního oddělení v Kamenici pátrají po pachateli, který z volně přístupného a neohraničeného dětského hřiště ve Velkých Popovicích odcizil čtyřmetrovou červenou laminátovou skluzavku. 

Oznámení o krádeži skluzavky v hodnotě osmi tisíc korun, ke které došlo v době od čtvrtečního poledne 23. dubna do pondělního rána 27. dubna letošního roku, přijali policisté v dopoledních pondělních hodinách. Případ byl kvalifikován jako trestný čin krádež, za který pachateli, v případě prokázání viny a následném odsouzení příslušným soudem, hrozí až osmiletý trest odnětí svobody, neboť se krádeže dopustil v době vládou vyhlášeného nouzového stavu.
Policisté se touto cestou rovněž obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc, aby se jim ozvali případní svědci, kteří by jim mohli poskytnout jakékoliv informace, které by mohly vést ke zjištění osoby pachatele a k objasnění tohoto případu. Občané mohou policisty kontaktovat osobně, a to na služebně obvodního oddělení v Kamenici, nebo prostřednictvím linky 158 tísňového volání Policie České republiky.


por. Bc. Zdeněk Chalupa
komisař oddělení tisku a prevence
PČR Praha venkov-JIH
29. dubna 2020

Odkazy do noveho okna

dětské hřiště

dětské hřiště 

Detailní náhled

dětská skluzavka - před odcizením

dětská skluzavka - před odcizením 

Detailní náhled

dětská skluzavka po odcizení

dětská skluzavka po odcizení 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem