Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Obviněný porušil autorský zákon

ÚSTÍ NAD LABEM - Prostřednictvím internetu nabízel ke stažení písničky. 

Policejní komisař sdělil obvinění 35letému muži z trestného činu Porušování autorského práva, práv souvisejících s právem autorským a práv k databázi. Obviněný měl již zhruba tři roky prostřednictvím internetu nabízet ke stažení produkty (nejméně audio díla v MP3 )chráněné autorským zákonem. Tohoto jednání se dopouštěl i přesto, že věděl, že porušuje zákon. Svým jednáním způsobil několika společnostem škodu kolem 70 tisíc korun a hrozí mu trest odnětí svobody až do výše 2 let, peněžitý trest nebo propadnutí věci.

Krádež rybářského náčiní
Dosud neznámý pachatel vnikl na pozemek rodinného domu ve Vaňově, kde ze zahradního přístřešku odcizil rybářského náčiní v hodnotě kolem 36 tisíc korun.

Vandal propíchal pneumatiky dvou vozidel
Neznámý vandal v průběhu noci v Trmicích v ulici Na Pískách propíchal u dvou zaparkovaných vozidel sedm pneumatik. Majitelům tak způsobil škodu kolem 10 tisíc korun


Krádež stavebního materiálu
Neštěmičtí policisté pátrají po zloději, který v průběhu noci v ulici Sibiřská z místnosti na stavební materiál a nářadí odcizil několik desítek rolí na zateplení panelového domu. Tento odcizený materiál byl v hodnotě kolem 120 tisíc korun.

vytisknout  e-mailem