Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Obvinění si převzala

CHOMUTOV - Na chodbě domu odcizila kolo, Peníze i telefon.... 

Obvinění si převzala

Chomutovští kriminalisté obvinili z krádeže 31letou ženu z okresního města. V polovině listopadu letošního roku vnikla na chodbu domu v Riegrově ulici. Odtud odcizila neuzamčené jízdní horské kolo. Majitel vyčíslil škodu na 9 tisíc korun. Obvinění si žena převzala, vyšetřování nadále pokračuje.

Peníze i telefon

Poškozený přišel minulý týden do baru na chomutovském sídlišti. Během návštěvy si odložil svoji bundu do otevřené šatny. Toho kdosi využil a z kapsy mu vytáhl nejen mobilní telefon, ale i peněženku s hotovostí. Muž vyčíslil škodu na téměř 6 tisíc korun. Uvedené jednání policisté vyhodnotili jako krádež, po pachateli pátrají.

Loupež si vymyslel

Kriminalisté v Kadani vyšetřovali od října letošního roku loupež, ke které došlo v Chomutovské ulici. Poškozený při výpovědi uvedl, že k němu přistoupil neznámý muž, chytil ho a požadoval peníze a mobilní telefon. Jelikož vyhrožoval, předal mu požadované věci a pachatel z místa odjel. Následné vyšetřování prokázalo, že se skutek nestal. Poškozený svůj přístroj dobrovolně předal druhé osobě jako protihodnotu za nákup omamných látek. Z uvedených důvodů policisté další vyšetřování odložili. 

22. prosince  2016

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tle. 974 433 207

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem