Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Obviněná neodváděla daně

ÚSTÍ NAD LABEM - obviněná si přišla ke 279 tisícům korun + další denní info 

Policejní komisař sdělil obvinění 38leté ženě z trestného činu Neodvedení daně, pojistného na sociální zabezpečení, na zdravotní pojištění a příspěvku na státní politiku. Obviněná jako osoba odpovědná za ekonomiku společnosti řádně neodváděla daně za zaměstnance, kdy tyto částky jim ale byly pravidelně strhávány z jejich výplaty. Obviněná získané finanční prostředky užila pro svou potřebu. Jedná se o částku zhruba 279 tisíc korun. Za uvedené jednání obviněné hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let nebo peněžitý trest.

Ze stavební buňky zmizelo nářadí
Dosud neznámý zloděj se včera odpoledne vloupal do stavební buňky na stavbě v centru města. Z této buňky následně odcizil svářecí agregát s příslušenstvím, vrtačky, brusky a gola soupravu. Způsobená škoda se pohybuje kolem 52 tisíc korun.

Poškození bazénu
Neznámý vandal v Trmicích vnikl na pozemek Domova pro osoby se zdravotním postižením, kde následně poškodil plastový oválný bazén. Způsobená škoda se pohybuje kolem 11 tisíc korun.

Poškození vozidla
Další neznámý vandal v průběhu noci na Klíši v ulici Ostrčilova poškodil přední kapotu zaparkovaného vozidla  BMW a tím majiteli způsobil škodu kolem 20 tisíc korun.
 

vytisknout  e-mailem