Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Obviněn z vloupání do objektů

ÚSTÍ NAD LABEM - Obviněnému vydrželo "sekat latinu" jen chvíli. 

Policejní komisař sdělil obvinění 21letému muži z trestného činu Krádeže a Porušování domovní svobody. Obviněný se v několika případech vloupal do různých objektů (převážně sklepních prostor), z nichž následně odcizil elektrické a ruční nářadí, měděné kabely a dámské horské kolo. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 51 tisíc korun. V minulosti byl tento obviněný již pro majetkovou trestnou činnost odsouzen, kdy se z výkonu trestu vrátil v červenci letošního roku.

Krádež počítačů
Dosud neznámý pachatel se v průběhu víkendu vloupal do budovy v areálu firmy v Chabařovicích. Z této budovy následně odcizil několik počítačů s příslušenstvím. Způsobená škoda se pohybuje kolem 50 tisíc korun.

Okraden na ulici
Neznámý zloděj ve večerních hodinách v ulici V Jirchářích okradl poškozeného o ledvinku, kterou měl v batohu na zádech. Poškozený tak přišel o finanční hotovost a doklady.

Maří jednání soudu
Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ 29leté ženy, která se coby svědkyně nedostavuje bez řádné omluvy k soudu a tím maří průběh jeho jednání. Z tohoto důvodu je podezřelá z trestného činu Pohrdání soudem a hrozí jí trest odnětí svobody až do výše 2 let nebo peněžitý trest.

vytisknout  e-mailem