Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Obviněn z pěstování marihuany

ÚSTÍ NAD LABEM - V pronajatém bytě si obviněný vybudoval tzv. indoor pěstírnu marihuany. 

Policejní komisař zahájil trestní stíhání 50letého muže pro trestný čin Nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy. Kriminalistům z týmu toxi se podařilo odhalit pachatele, který si v Krásném Březně ve svém pronajatém bytě vybudoval tzv. indoor pěstírnu marihuany. Při domovní prohlídce byla tato pěstírna a získaný materiál zajištěn a poslán na expertízu. Za uvedené jednání obviněnému hrozí trest odnětí svobody od jednoho roku až do pěti let nebo peněžitý trest.

Vandal se vyřádil na vozidle
Dosud neznámý vandal v průběhu noci z 28.-29.3. se na Střekově v ulici Žukovova vyřádil na zaparkovaném vozidle VW Caddy, kdy poškodil obě zpětná zrcátka a přední kapotu vozidla. Způsobená škoda se pohybuje kolem 15 tisíc korun.

Krádež informačních cedulí
Neznámý zloděj v průběhu noci ze stromů v okolí dvou rybníků v Chabařovicích odcizil 35 informačních cedulí. Svým jednáním způsobil škodu kolem 10 tisíc korun.

Okradl seniorku při zouvání bot
Policistům ze Severní Terasy se podařilo dopadnout pachatele, který na chodbě panelového domu při zouvání bot okradl 72letou seniorku o její kabelku. Jedná se o 23letého mladíka, který byl pro obdobnou trestnou činnost v nedávné době odsouzen. Za uvedené jednání mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let.
 

Ústí nad Labem 30. března 2010

vytisknout  e-mailem