Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Obtěžování na ulici

Neznámý muž osahával ženu na ulici tak dlouho, až před ním utekla, a schovala se v recepci hotelu. Po jeho totožnosti teď pátrají policisté. 

Pražští kriminalisté pracují na objasnění případu, který se stal v pondělí 20. září kolem sedmé hodiny ráno v Praze 2.  Po jedné z tamních ulic na Novém Městě šla devětadvacetiletá žena a věnovala se telefonování. Z hovoru byla vytržena neznámým mužem, který se k ní nečekaně přiblížil zezadu, políbil ji na krk a začal osahávat na hýždích. I přes opakovaný nesouhlas ženy nepřestal a v osahávání mlčky pokračoval několik desítek vteřin. Poškozené nezbylo nic jiného než se dát na útěk a posléze schovat v recepci blízkého hotelu, odkud kontaktovala linku 158.identikit.pngidentikit.png

V souvislosti s případem pátráme po muži, který na zajištěných záznamech ukázal, že slušně se chovat k ženám, mu je naprosto cizí. Pokud ho poznáváte, kontaktujte linku 158.

Podezřelý má štíhlou, 175 cm vysokou postavu, krátce střižené vlasy a modré oči. V době činu měl na sobě černou mikinu s kapucí a červeným nápisem MC MXCIX, černé tepláky a tmavomodré boty Nike.

Pokud bude podezřelý dopaden a odsouzen, hrozí mu za sexuálně motivovaný trestný čin až pětiletý trest odnětí svobody.

por. Mgr. Jan Rybanský - 27. září 2021

Odkazy do noveho okna

fotografie

fotografie 

Detailní náhled

identikit

identikit 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem