Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Obtěžoval servírku, pak napadl hosta

VSETÍNSKO: Za výtržnictví mu hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.  

Opilého výtržníka, který napadl v baru ve Vsetíně hosta, jenž se zastával barmanky, zadrželi včera v noci vsetínští policisté. Muž strávil zbytek noci v policejní cele a pak mu policisté sdělili podezření z trestného činu výtržnictví.
 
V úterý kolem druhé hodiny v noci oznámila z baru na linku 158 dvaadvacetiletá servírka, že tam silně podnapilý muž napadl jednoho z hostů. Uvedla, že muž přišel do podniku silně opilý, proto mu odmítla prodat další alkohol. Opilec začal dělat servírce nemravné návrhy, žena mu několikrát řekla, aby ji neobtěžoval a chtěla, aby bar opustil. Jelikož podnapilý muž v obscénních návrzích pokračoval a z baru nechtěl odejít, zastal se obsluhující ženy jeden z hostů. Opilý muž k němu znenadání přistoupil a udeřil ho pěstí do hlavy, přičemž napadený pětatřicetiletý muž spadl na zem. Výtržník ho chytl za oblečení a vlekl ho směrem ke vstupním dveřím, přičemž do něj kopal. Barmanka vzala mobilní telefon a vytočila číslo 158. V tom výtržník z baru utekl. Po chvíli přišla do podniku policejní hlídka i s výtržníkem, kterého zadržela v jiném, nedalekém baru. Policisté chtěli od barmanky vědět, jestli je to ten opilý muž, který před několika minutami v baru napadl muže. V baru, kde policisté výtržníka zadrželi, jsme od obsluhy zjistili, že tam muž během večera požíval alkohol, pak usnul, a když se vzbudil, rozepínal si kalhoty a chtěl se přímo u baru vymočit. Servírka s dalším hostem ho odvedla za WC, kde muž pomočil celou místnost toalety.
 
Před umístěním do policejní cely se výtržník podrobil dechové zkoušce na alkohol, při které jsme mu naměřili 1,66 promile. Při výslechu, který proběhl včera, čtyřiatřicetiletý muž z Uherskohradišťska policistům uvedl, že je ve Vsetíně na školení a mrzí ho, jak se v baru choval. Policista ze vsetínského obvodního oddělení mu sdělil podezření z tr. činu výtržnictví s trestní sazbou do dvou let.
 
 
 
6. listopadu 2013, por. Mgr. Lenka Javorková
 
 

vytisknout  e-mailem