Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Obnažoval se před ženami - aktualizace

Pátráme po muži, který se v prostředcích hromadné dopravy dopustil hrubé neslušnosti. Poznáte ho? 

V pondělí 3. února kolem půl jedenácté večer kontaktovaly „stopadesátosmičku“ v průběhu několika minut hned dvě ženy. Shodně uvedly, že je při jízdě v prostředcích hromadné dopravy obtěžoval neznámý muž. První z poškozených sedmadvacetiletá žena zažila nepříjemný zážitek v soupravě metra trasy C mezi stanicemi Kobylisy a Nádraží Holešovice při cestě domů. Znenadání k ní přistoupil neznámý muž v kabátě a obnažil před ní své přirození. O několik minut později obtěžoval neznámý muž jinou cestující, tentokrát při jízdě v tramvaji, a to mezi stanicemi Masarykovo nádraží  a Hlavní nádraží. V tomto případě dvaadvacetiletá žena při výslechu uvedla, že se před ní obnažil neznámý muž při cestě domů.

Na základě detailního popisu policisté z místního oddělení Krakovská dohledali podezřelého na záběrech z bezpečnostních kamer a zjistili, že se jedná o totožného muže. Pokud ho poznáváte nebo máte informace, které by vedly k jeho ztotožnění, či místě pobytu, kontaktujte linku tísňového volání 158.

Případ je prošetřován pro podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví, za což hrozí trest odnětí svobody v délce až dvou let.

por. Mgr. Jan Rybanský - 3. březen 2020

Aktualizace: Policisté získali informace ke konkrétní osobě a již známe totožnost. Děkujeme všem, kteří této pátrací relaci věnovali pozornost.

por. Mgr. Jan Rybanský - 5. březen 2020

vytisknout  e-mailem