Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Obnažoval se před kolemjdoucími

J.Hradec –Ženu měl požádat o pomoc při sebeukájení. 

Jindřichohradečtí kriminalisté nyní  trestně  stíhají podezřelého muže, který se nejprve dne 20. října 2021  v odpoledních hodinách, po předešlém požívání omamných a psychotropních látek, v prostoru průchodu plastovou protihlukovou stěnou, která přiléhá k silnici č. 34 a z druhé strany k sídlišti Pod Kasárny, obnažoval před kolemjdoucí, přitom měl masturbovat a  poškozenou měl požádat, zda by mu s jeho sexuální aktivitou nepomohla.

Scénář se měl opakovat v J.Hradci na stejném místě i dne 29. října loňského roku v odpoledních hodinách. Opět po předešlém požívání omamných a psychotropních látek se  měl podezřelý muž z Jindřichohradecka beze slova obnažovat před další  kolemjdoucí, kdy  měl mít rozepnuté kalhoty a v ruce  si držet svoji „ chloubu“. 

Ve třetím a  posledním případě takto měl  činit  podezřelý muž dne 21. května 2022 v Kroměříži na mostě K. Rajnocha, v části chodníku pro pěší. Zde měl nejprve vulgárně urážet kolemjdoucí chodce a následně si měl svléknout  veškeré oděvní svršky a poté si měl začít  sahat na své přirození, čímž vznikla újma na veřejném zájmu.

Skutek z Kroměříže byl předán kriminalistům ke společnému řízení. Policejní komisařka ve věci rovněž  přibrala znalce z oboru psychiatrie, který  vypracoval znalecký posudek. Dne 27. července 2022 vydala usnesení o zahájení trestního stíhání podezřelé muže pro trestný čin opilství, které si převezme v nejbližších dnech. V případě soudem uznané viny již obviněnému muži hrozí trest odnětí svobody v rozsahu tři léta až deset let.

por. Mgr. Bc. Hana Bílková Millerová, jh.pis@pcr.cz

29. července  2022

vytisknout  e-mailem