Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Objasněte svým svědectvím průběh nehody

KLADENSKO – Hledáme zdravotní sestru, která poskytla seniorce první pomoc. 

Kladenští dopravní policisté vyšetřují dopravní nehodu, která se stala 7. června 2019 před jedenáctou hodinou dopolední v Kladně v ulici Cyrila Boudy v autobuse městské hromadné dopravy. Dvaapadesátiletá řidička autobusu se, dle výpovědi poškozené a jedné svědkyně, nechovala ohleduplně a při výjezdu z autobusové zastávky se s autobusem prudce rozjela, přičemž došlo k pádu jedenaosmdesátileté seniorky na vyvýšený stupínek ve střední části vozidla.

Při pádu se důchodkyně zranila na hlavě. První pomoc jí poskytla zdravotní sestra z Oblastní nemocnice Kladno a zraněnou ženu následně převezl sanitní vůz na ošetření do zdravotnického zařízení. Po vyšetření byla propuštěna do domácího léčení.

Aby mohla být uvedená dopravní nehoda řádně vyšetřena a byl objektivně stanoven viník, žádáme výše zmiňovanou zdravotní sestru, a další možné svědky z autobusu, aby se přihlásili vyšetřovatelce nehody na Policii ČR - Dopravní inspektorát v Kladně a svým svědectvím pomohli objasnit její průběh. Dostavit se můžete osobně do ulice Havířská 632, nebo své poznatky můžete sdělit policistům telefonicky na linku 974 873 255. Samozřejmě je možné využít i bezplatnou linku 158.

Děkujeme za spolupráci.

nprap. Michaela Nováková
tisková mluvčí
P ČR Kladno
7. srpna 2019

vytisknout  e-mailem