Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Objasněná krádež

TEPLICKO - Podmínečně odsouzený zase kradl; Hledáme svědky nehod a další zprávy. 

Objasněná krádež

     Policisté sdělili podezření z přečinu krádeže 26letému muži, který ukradl čtyřkolku. Minulý týden měl v Trnovanech ze suterénu činžovního domu odcizit dětskou benzinovou čtyřkolku, policisté během několika dnů ustanovili totožnost podezřelého, který se u výslechu ke krádeži přiznal. Muž, který je v podmínce za předchozí majetkovou trestnou činnost, bude na soud čekat na svobodě, v případě odsouzení mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

Hledáme svědky nehod

     Žádáme občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které mělo dojít v době od 17:15 do 18:45 hodin dne 13. listopadu 2019 v Bílině, ul. Mírovém nám., na parkovací ploše naproti knihovně. Neznámý řidič neustanoveného vozidla měl poškodit levý zadní bok zaparkovaného automobilu Opel Insignia a z místa ujet, aniž by splnil zákonem danou povinnost při účasti na dopravní nehodě.

       K další nehodě mělo dojít 14. listopadu 2019 kolem 13:50 hod. v Teplicích, ul. Masarykova třída poblíž kruhového objezdu s ul. Modlanská a Přítkovská. Neznámý cyklista měl při přejíždění komunikace ve směru od Billy k ul. Modlanská na vyznačeném přechodu pro chodce narazit do pravých zadních dveří vozidla Hyundai IX 20. Muž prý z kola spadl, jakmile ho řidička oslovila, nasedl zpátky na bicykl a z místa odjel. Mělo se jednat o muže ve věku kolem 40 let, měl kratší prošedivělé vlasy, vzadu malý culík, vpředu tzv. kouty, byl oholen. Na sobě měl tmavě modré kalhoty, jeho jízdní kolo mělo být staršího typu, asi horské, stříbrno černé barvy.

     Veškeré poznatky k nehodám lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

Z domu zmizelo nářadí

     Z přečinu krádeže je podezřelý neznámý pachatel, který se v Krupce vloupal do rekonstruovaného objektu, kde ukradl různé elektrické ruční nářadí. Celková škoda byla vyčíslena na téměř padesát tisíc korun, po zloději i odcizených věcech nyní pátrají policisté.

Ukradená nafta

     Až dvouleté vězení hrozí neznámému lapkovi, který se o víkendu vloupal do oploceného areálu v Teplicích. Na pozemku následně odstranil víčka z nádrží dvou zaparkovaných nákladních vozidel, ze kterých odcizil dosud nezjištěné množství nafty. Pokud se podaří zloděje vypátrat, hrozí mu za přečin krádeže až dvouletý pobyt za mřížemi.

Vloupání do sklepa

     Škodu téměř 35 tisíc korun způsobil neznámý zloděj, který se v Teplicích vloupal do suterénu vilky v Teplicích. Ze sklepní kóje odcizil horské kolo a motorkářské vybavení, policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro přečin krádeže, za který trestní zákoník stanoví až dvouletý trest odnětí svobody.

25. listopadu 2019, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem