Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Obezřetnost se vyplatí

DĚČÍNSKO - Lapka ukradl z nákupního vozíku tašku; Vykradené sklepy... 

Obezřetnost se vyplatí

     Z přečinu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku je podezřelý neznámý pachatel, který na parkovišti před supermarketem v Děčíně odcizil z nákupního vozíku kabelku.

     Poškozená přišla o peněženku s platebními kartami, finanční hotovostí, osobními doklady a další věci, celková škoda byla vyčíslena na dva a půl tisíc korun. Pokud se podaří zjistit totožnost pachatele, hrozí mu až dvouletý trest odnětí svobody.

Vykradené sklepy

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který v Děčíně vnikl do suterénu panelového domu, kde se vloupal do místnosti, ze které odcizil horské kolo v hodnotě osm tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro trestný čin krádeže, za který hrozí pachateli v případě dopadení s ohledem na vládou vyhlášený nouzový stav až osm let za mřížemi.

     Stejný trest hrozí i neznámému zloději, který se vloupal do sklepních prostor ve Varnsdorfu. Ze dvou kójí pak odcizil dvě jízdní kola a počítačový monitor, v tomto případě byla celková škoda vyčíslena na 13 600 korun.

Zmizely dva dalekohledy

     Škodu ve výši tři tisíce korun způsobil neznámý lapka, který ve Šluknově vnikl na oplocený pozemek u rodinného domu. Z pergoly na zahradě pak odcizil dva odložené dalekohledy, policisté případ prošetřují jako trestné činy krádeže a porušování domovní svobody.

20. dubna 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem