Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Obával se o život

DĚČÍN - Vyhrožování likvidací v hospodě, bezmála tři promilel za volantem a další 

Fyzickou likvidací a zastřelením měl vyhrožovat sedmačtyřicetiletý muž o pět let mladšímu hostu v jedné děčínské restauraci. Protože v něm tak vzbudil důvodnou obavu o život a zdraví, dostal se případ až k policistům. Ti výtečníkovi sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření z nebezpečného vyhrožování. Za to mu může hrozit až rok odnětí svobody.
 
 
Řídil pod vlivem
 
Devětatřicetiletý řidič z okolí Velkého Šenova se silniční kontrolou příliš nepočítal, když si před jízdou přihnul. Ale stalo se. Při opakované dechové zkoušce, kterou ho hlídka podrobila, se hodnota alkoholu blížila hranici tří promile. Nyní má na krku podezření z ohrožování pod vlivem návykové látky a za to je možné vyfasovat až rok vězení. Ve věci je vedeno zkrácené přípravné řízení.
 
 
Ukradl receiver z automobilu
 
Neznámý lapka vypáčil zámek u zaparkovaného automobilu V Ludvíkovicích, z jehož interiéru vymontoval CD receiver a poškodil topení. Tím způsobil majiteli škodu za sedm tisíc korun. Na případu pracují policisté z Hřenska. Pachateli v případě dopadení může za krádež vloupáním hrozit trest až dvouletého vězení.
 
 
Zmizel automobil z parkoviště
 
Neznámý zloděj odcizil v úterý osmého června kolem čtvrté hodiny ranní z parkoviště před obchodním domem Tesco v Rumburku vozidlo Škoda Octavia bílé barvy. Majiteli tím způsobil škodu šedesát tisíc korun. Policie by touto cestou ráda požádala, pokud by si někdo všiml uvedeného automobilu rz 1K64 764, aby jí kontaktoval na čísle 158.
 
 
8. 6. 2010
por. Bc. Vojtěch Haňka
tel.: 974 432 207, 724 156 293
e-mail : pisdc@mvcr.cz
 
 

 

vytisknout  e-mailem