Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

"O pohár ředitele Městského ředitelství policie Ostrava"

Dne 2. června 2009 proběhl v Ostravě fotbalový turnaj. 

CHAMPIONS.JPGCHAMPIONS.JPG

stupně vítězů, fotogalerie 
       Dne 2. června 2009 proběhl v Ostravě fotbalový turnaj v malé kopané "O pohár ředitele Městského ředitelství policie Ostrava" mezi družstvy Městského ředitelství policie Ostrava a Krajského ředitelství policie Severomoravského kraje. Turnaje se zúčastnilo celkem 20 týmů (což bylo 240 borců) a nespočet fandů jedné z nejpopulárnějších kolektivních her světa. Celý sportem nabitý den se uskutečnil v policejním areálu „Psinec“ v Ostravě Mariánských Horách.Turnaje se aktivně zúčastnili také borci z vrcholového managementu Městského ředitelství policie Ostrava, a to ředitel plk. Mgr. Tomáš Landsfeld, vedoucí územního odboru SKPV plk. Mgr. Radovan Vojta, plk. MVDr. Miroslav Hrbáč a další.
Po zápasech v základních čtyřech skupinách se do čtvrtfinále probojovalo celkem 8 týmů. K bráně semifinále se nedostaly týmy psovodů, Obvodního oddělení Hrabůvka, 6.OOK SKPV a 7.OOK SKPV. 
      V prvním semifinálovém zápase se utkaly týmy oddělení železniční policie a doprovodu vlaků a Obvodního oddělení Slezská Ostrava. Do finále se probojoval po výhře 5:0 tým Obvodního oddělení Slezská Ostrava.
      Ve druhém semifinále se utkaly tým 8.OOK SKPV s týmem dopravního inspektorátu, který po výhře 2:0 postoupil do finále.
      V souboji o třetí místo se utkaly týmy 8.OOK SKPV a oddělení železniční policie a doprovodu vlaků, kdy po remíze 1:1 nakonec vybojovali v infarktovém zápase  až v penaltovém rozstřelu třetí místo borci z oddělení železniční policie a doprovodu vlaků.
      Finálový zápas mezi týmy Obvodního oddělení Slezská Ostrava a dopravním inspektorátem nakonec pod dohledem svého vedoucího plk. MVDr. Miroslava Hrbáče
 dovedli do vítězného konce borci z Obvodního oddělení Slezská Ostrava, kteří vyhráli 1:0.
GRATULEJEME ! ! !

Po celodenním sportovním klání se na stupně vítězů postavily tyto týmy:
1. místo
  - Obvodní oddělení Slezská Ostrava
2. místo - dopravní inspektorát
3. místo - oddělení železniční policie a doprovodu vlaků
 

vytisknout  e-mailem