Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Nožem usmrtila svého manžela

VSETÍNSKO: Obviněné ženě hrozí až 18letý trest odnětí svobody. 

Ze zvlášť závažného zločinu vraždy obvinila včera vyšetřovatelka krajské zlínské kriminální policie jedenašedesátiletou ženu, která v chatě na Vsetínsku nožem usmrtila svého manžela.

Incident se odehrál v rekreační chatě v malé obci na Vsetínsku uplynulou sobotu odpoledne.  Manželé, kteří bydlí trvale ve Vsetíně, spolu trávili víkend na rekreační chatě ve vesnici nedaleko Vsetína. Kolem páté hodiny odpoledne mezi nimi došlo k hádce, při které jedenašedesátiletá žena bodla několikrát kuchyňským nožem do hrudníku svého pětapadesátiletého manžela, který upadl do bezvědomí. Přivolaný lékař rychlé záchranné služby po neúspěšné resuscitaci konstatoval smrt. Z vyšetřování vyplývá, že oba manželé byli v době incidentu ovlivněni alkoholem. Jedenašedesátiletou ženu policisté na místě zadrželi a odvezli do policejní cely. Krajští kriminalisté provedli na místě důkladné ohledání místa činu, zajistili stopy a důkazy důležité pro trestní řízení a přizvali znalce z oboru zdravotnictví.

Vyšetřovatelka krajské kriminální policie ženu včera obvinila ze zvlášť závažného zločinu vraždy a zároveň podala státnímu zástupci podnět na návrh na vzetí do vazby, o které se bude rozhodovat v následujících hodinách. Ženě hrozí v případě prokázání viny trest odnětí svobody od deseti do osmnácti let.

Jedná se o třetí dokonanou vraždu ve Zlínském kraji v letošním roce.

6. listopadu 2017, mjr. Mgr. Lenka Javorková

vytisknout  e-mailem