Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Novojičínsko, 5.6.2009

Zanedbání povinné výživy

Policisté obvodního oddělení Nový Jičín šetří trestný čin zanedbání povinné výživy, ze kterého je podezřelá 38letá žena z Novojičínska. Okresní soud v Karviné, pracoviště Havířov, jí stanovil vyživovací povinnost na nezletilého syna. Výše měsíčních plateb byla určena na 600 Kč. K dnešnímu dni dluží na výživném částku 19 200 Kč. V tomto případě bude ve věci konáno zkrácené přípravné řízení.

Vloupání do prodejny

Do prodejny s autodíly vnikl včera v noci násilím neznámý pachatel. Bílovečtí policisté šetří tento čin jako krádež vloupáním. Pachatel odcizil notebook, registrační pokladnu a peněženku s finanční hotovostí. Celková škoda byla vyčíslena na téměř 40 000 Kč, z toho dva tisíce představuje škoda poškozením.

Jízdní kola změnila majitele

Z jednoho sklepního boxu v Kopřivnici byla odcizena v noci ze středy na čtvrtek dvě jízdní kola, pánské značky Author a dámské značky Madison. Trestného činu krádeže vloupáním a porušování domovní svobody se dopustil dosud neznámý pachatel. Škoda byla vyčíslena na 14 000 Kč za jízdní kola a 1 000 Kč poškozením sklepního boxu.

vytisknout  e-mailem