Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Aktualizace: Nového skútru si neužil

ZLÍNSKO: Skútr je již zpět u svého majitele. 

Zlínští policisté od pondělí pátrají po odcizeném skútru značky Yamaha modré barvy, který měl jeho čerstvý majitel zaparkovaný v areálu bývalého Svitu v centru Zlína na ulici Vavrečkova u budovy číslo 5333. Škoda, kterou pachatel svým jednáním způsobil, činí více než osmdesát tisíc korun.

Devětatřicetiletý muž ze Zlína si minulý týden koupil nový skútr značky Yamaha NMAX 125 modré barvy, s nímž přijel v pondělí na ulici Vavrečkova, kde ho zaparkoval v 7.00 hodin u budovy číslo 5333. Skútr byl na převozních značkách. Po osmé hodině stál skútr ještě na parkovišti, ale když k němu majitel přišel v devět hodin, skútr už na místě zaparkovaný nebyl. Spolu s ním zmizela i přilba a rukavice.

Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po pachateli krádeže. Pokud jste si v pondělí mezi osmou a devátou hodinou ráno všimli na parkovišti u budovy číslo 5333 – Kovárna VIVA, jak někdo nakládá na vozík, případně do nákladního vozidla modrý skútr nebo s ním odjíždí, ozvěte se, prosím, na linku tísňového volání policie – 158.

14. srpna 2019, por. Bc. Monika Kozumplíková

16. srpna 2019 AKTUALIZACE:

Díky Vám a spolupráci s médii je skútr ode dneška zpět u svého šťastného majitele.

Děkujeme za spolupráci

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem