Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
podhomepage

Policie České republiky – Služba cizinecké policie

 

Nové pracoviště na Inspektorátu cizinecké policie Praha - Ruzyně

Neustále se snažíme vylepšovat a zdokonalovat pracoviště pro naše kolegy. 

Za přítomnosti ředitele Ředitelství služby cizinecké policie brig. gen. Milana Majera bylo slavnostně uvedeno do provozu nově zrekonstruované pracoviště stálé služby Inspektorátu cizinecké policie Praha - Ruzyně.

Záměrem projektu rekonstrukce bylo vytvoření moderního pracoviště, které zvýší efektivitu výkonu služby ve specifickém prostředí mezinárodního letiště a zároveň poskytne zde sloužícím policistům adekvátní pracovní zázemí. Nové pracoviště je tak vybaveno technologiemi v souladu se současnými standardy pro integrovaná operační střediska a operační střediska útvarů s celorepublikovou působností.

Nepřehlédnutelnou dominantu prostoru tvoří video stěna, na niž je možné přenášet výstupy z využívaných informačních systémů či letištního kamerového systému, což výrazně zlepšuje přehled policistů o dění na letišti a zvyšuje akceschopnost policie při narušení bezpečnosti či veřejného pořádku.

Projekt byl plně financován ze státního rozpočtu v souvislosti s realizací projektů za účelem zvýšení bezpečnosti mezinárodních letišť s veřejným provozem.


 

kpt. Josef Urban
Ředitelství služby cizinecké policie
11. února 2023

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem