Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Nové policejní posily

MLADOBOLESLAVSKO- Od února tohoto roku posilují hlídkovou činnost v rizikových místech města absolventi základní odborné přípravy. 

Od 3. února tohoto roku posiluje řady mladoboleslavských policistů 7 nových kolegů z jižních Čech, kteří jsou úspěšnými absolventy základní odborné přípravy, kterou zakončili závěrečnou zkouškou ve vzdělávacím zařízení Útvaru policejního vzdělávání a služební přípravy.

Tito plnohodnotní, ač začínající policisté pořádkové policie, zde budou působit po dobu tří měsíců a následně je vystřídají policisté noví. Začleněni budou do struktur obvodních oddělení v Mladé Boleslavi, čímž bude posílena hlídková činnost v rizikových místech města.

V současné době chybí na Mladoboleslavsku zhruba pět desítek policistů a my stále  hledáme další nové kolegy, kteří by se chtěli spolu s námi podílet na zlepšování bezpečnostní situace a veřejného pořádku, dohlížet na bezpečnost na silnicích a bojovat proti kriminalitě. Všem nově přijatým policistům náleží náborový příspěvek ve výši 150 tisíc korun.

por. Bc. Lucie Nováková
tisková mluvčí
P ČR Mladá Boleslav
4. února 2020

vytisknout  e-mailem