Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Noční akce policistů v Teplé

KARLOVY VARY - Tepelští policisté si vyšlápli na zloděje 

Krátce po sedmnácté hodině proběhla v Teplé policejní akce, která byla zaměřena na porušování veřejného pořádku, pátrání po hledaných osobách a věcech, které pocházejí z trestné činnosti. Akce, která je na Karlovarsku známá pod názvem „Úklid“ se zúčastnila desítka policistů z Teplé, Bečova a Toužimi, a to společně s psovodem a jeho čtyřnohým strážcem zákona. Policisté se dále zaměřili na dodržování zákona o ochraně před škodami způsobenými tabákovými výrobky, alkoholem a jinými návykovými látkami a kontroly hráčů v hernách.
 
V průběhu několika hodinové akce nebyl zjištěn žádný přestupek ani trestný čin v souvislosti s podáváním alkoholu osobám mladším 18 let. Policisté zkontrolovali celkem dvanáct restaurací v Teplé, Bečově nad Teplou, Toužimi a Krásném Údolí. V této souvislosti je tedy možné konstatovat, že četnost a pravidelnost těchto akcí přináší dobré výsledky.
 
Po ukončení otevírací doby restaurací se policisté zaměřili na pachatele trestné činnosti. Během akce kontrolovali za spolupráce s policisty z Mariánských Lázní nejčastější železniční úseky, kde dochází ke krádeži kabelů. Během této kontroly policisté prošli několika kilometrové úseky železniční trati mezi obcemi Teplá a Ovesné Kladruby. Policisté nezjistili žádné narušení železniční tratě.
 
V případě, že by policisté zjistili podávání alkoholu: 
hrozící sankce: pokud je provozovatel restauračního zařízení FYZICKÁ OSOBA hrozí pokuta do výše 50.000,- Kč a v případě, že se jedná o PRÁVNICKOU OSOBU, hrozí zde pokuta do výše 500.000,- Kč.
 
por. Ing. Bc. Pavel Valenta
7.5.2011
Odkazy do noveho okna

Kontrola restaurací

Kontrola restaurací 

Detailní náhled

Kontrola restaurací

Kontrola restaurací 

Detailní náhled

Kontrola restaurací

Kontrola restaurací 

Detailní náhled

Kontrola restaurací

Kontrola restaurací 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem