Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Noc plná hvězd

Desítky frýdecko-místeckých policistů chránili veřejný pořádek v rámci konání rockového festivalu. 

   

Noc plná hvězd 2008 Noc plná hvězd 2008
Od 15.00 hodin dne 27.6.2008 do 02.10 hodin dne 29.06.2008 se fotbalový stadion na Borku v Třinci stal rockou arénou. Konal se zde již 16. ročník rockového festivalu „Noc plná hvězd“.
Jako každočně policisté celého okresu Frýdek-Místek dbali na bezpečnost a veřejný pořádek po celou dobu akce a to už přímo na akci nebo v přilehlém okolí, nádraží a ve městě Třinec.

Organizaci uvnitř areálu stadionu zajišťovala 100 členná bezpečnostní agentura TOS. Zajištění veřejného pořádku v okolí stadionu a v celém městě prováděla Policie ČR s třineckými strážníky. Policie do akce nasadila 252 mužů a žen. 

Dle odhadů pořadatelů byla návštěvnost asi 13.000 diváků (6 000 dne 27.6. a 7 000 dne 28.6.2008) Během konání akce byly zjištěny 2 přestupky proti majetku  a 3 trestné činy, kdy  u všech  těchto  trestných činů byli zjištění pachatelé . Dále byla v areálu konané akce vypátraná osoba, na kterou byl vydán příkaz k dodání do výkonu trestu. Drobné přestupky proti veřejnému pořádku nebo občanskému soužití byly řešeny přímo na místě. K vážnějšímu narušení veřejného pořádku a omezení v silniční dopravě v průběhu konání akce nedošlo.
Po ukončení hudební produkce  okolo 02:00 hodin  hlídky nadále monitorovaly okolí areálu a dohlížely na dodržování veřejného pořádku  na nádraží ČD do odjezdu vlaků směrem na Slovensko a na Ostravu. Oficiální ukončení akce bylo v 06.00 hod., hlídky i nadále do odjezdu většiny účastníku budou sledovat celé okolí.

 

Odkazy do noveho okna

Noc plná hvězd - Třinec Borek

Noc plná hvězd - Třinec Borek  

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem