Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Nezvládla řízení na zasněžené silnici

JABLONECKO – Řidička nezvládla řízení vozidla na zasněžené silnici a havarovala. Řidiči, zima ještě nekončí! Buďte obezřetní a rychlost vozidla vždy přizpůsobte stavu vozovky a především také i svým schopnostem! 


Včera ráno krátce po půl osmé hodině se stala dopravní nehoda na silnici první třídy číslo 65 v katastru obce Rádlo. Řidička s vozidlem VW Passat jela ve směru od Jablonce nad Nisou, kde při projíždění táhle levotočivé zatáčky nepřizpůsobila rychlost stavu a povaze zasněžené vozovky, dostala s vozem smyk a narazil do betonového svodidla u pravé strany silnice. Policisté alkohol u řidičky vyloučili provedenou dechovou zkouškou, která měla negativní výsledek. Ke zranění osob naštěstí nedošlo a předběžná výše způsobené škody činí částku 41.000,- Kč. Policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou věc vyřešili na místě jako dopravní nehodu s projednání a řidičce udělili blokovou pokutu.

V souvislosti s uvedenou dopravní nehodou připomínáme všem řidičům, že zima ještě nekončí. Buďte obezřetní a rychlost vozidla vždy přizpůsobte stavu vozovky a především také i svým schopnostem!


27. 2. 2023
nprap. Dagmar Sochorová
tisková mluvčí, KŘP Libereckého kraje

Odkazy do noveho okna

DN I65 (1)

DN I65 (1) 

Detailní náhled

DN I65 (2)

DN I65 (2) 

Detailní náhled

DN I65 (3)

DN I65 (3) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem