Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Nezvaní hosté ve vozidlech

Z aut zmizela černá koženková pánská peněženka s celým obsahem a motorové pily. 

     Policie neustále upozorňuje občany, aby dbali zvýšené opatrnosti a neponechávali své věci volně ložené v osobních vozidlech a nedávali svou nedbalostí příležitost nenechavým prstům zloděje. Každá taková nepozornost je pro zloděje velkým lákadlem a snadnou kořistí. Policie opět apeluje na občany, aby si chránili svůj majetek a neopomínali, že auto není trezor!

     Dne 25. listopadu v odpoledních hodinách  za užití násilí vnikl neznámý pachatel do osobního vozidla, které bylo zaparkováno v Kladně v Bulharské ulici. Z předního sedadla u spolujezdce odcizil černou koženkovou pánskou peněženku s finanční hotovostí přes 17 000,- Kč a i doklady. Dále pachatel svým jednáním způsobil majiteli škodu na poškození vozidla ve výši 5 000,-Kč.  Celková škoda činila necelých 23 000,-Kč. Policie případ prošetřuje jako podezření z trestného činu krádeže. 

     Dne 25. listopadu bylo oznámeno, že v době mezi 24. až 25. listopadem došlo k vloupání do osobního vozidla v Kladně v Hřebečské ulici. Neznámý pachatel zde odcizil ponechanou motorovou pilu a kotoučovou pilu. Celková škoda činila 13 000,-Kč. Případ je šetřen jako podezření z trestného činu krádeže.

vytisknout  e-mailem