Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Nezvaní hosté v novostavbách na Unhošťsku

KLADENSKO – Pomozte při dopadení pachatele. 

Dne 2. prosince 2019 oznámil poškozený muž na linku 158, že v obci Běloky na Unhošťsku došlo k vloupání do dvou novostaveb.

Dosud neznámý pachatel v době od odpoledních hodin dne 1. prosince 2019 do ranních hodin následujícího dne vnikl na pozemek rozestavěného domu a poté se za užití síly vloupal dovnitř. Z této novostavby nebylo nic odcizeno ani nevznikla žádná škoda na majetku. Při vstupu do vedlejšího domu pachatel použil násilí nezjištěným předmětem, čímž značně poškodil okno a způsobil škodu ve výši 40 000,-Kč. Z novostavby následně odcizil kufřík s elektrickou kombi příklepovou vrtačkou značky Bosch, zelené barvy s vrtáky.

Pachatel svým protiprávním jednáním způsobil celkovou škodu, která byla předběžně vyčíslena na částku 44 000,-Kč.

Policisté obvodního oddělení Unhošť nyní po pachateli pátrají a případ prošetřují jako podezření z trestných činů krádeže vloupáním a poškození cizí věci.

Policie vyzývá občany, kteří v inkriminovanou dobu v obci Běloky mohli poblíž novostaveb zaznamenat pohyb podezřelé osoby, aby své informace poskytli na nejbližší policejní služebnu nebo na linku 158 a svými poznatky dopomohli při dopadení pachatele.

nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
3. prosince 2019

vytisknout  e-mailem