Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Nezvaná návštěva v zahrádkářské kolonii

KLADENSKO - Zloděj navštívil šest chatiček a způsobil škodu přes dvacet tisíc korun. 

Policisté z obvodního oddělení Kladno venkov nyní prošetřují případ vloupání do šesti chatiček v zahrádkářské kolonii Bažantnice v Kladně, který byl oznámen na linku 158 v dopoledních hodinách dne 6. května 2016.

Jeden z chatařů této zahrádkářské kolonie spatřil podezřelého muže u otevřené chatky, kde se v danou dobu její majitel nenacházel. Jakmile pachatel zjistil, že byl zaregistrován tímto chatařem okamžitě z místa utekl .

Po oznámení se na místo dostavila policejní hlídka , která zjistila v této zahrádkářské kolonii vloupání do šesti chatek. Po příjezdu některých poškozených byla zjištěna škoda, která byla předběžně vyčíslena na částku 24 300,-Kč na odcizených věcech a 8 000,-Kč způsobená poškozením při násilném vniknutí.

Z chatek bylo zcizeno dvanáct kusů spacáků, dvě strunové sekačky, elektrocentrála motorová pila, elektrická vrtačka, beseballová pálka, ošacení a cigarety.

Policisté po pachateli pátrají a případ prošetřují jako podezření z trestných činů krádeže vloupání, porušování domovní svobody a poškození cizí věci.

 

nprap. Jana Šteinerová

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

9. května 2016

vytisknout  e-mailem