Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Neznámý zloděj odcizil dva elektrické invalidní vozíky z garáže

PRAHA VENKOV - VÝCHOD - Jeden se podařilo nalézt na cyklostezce, po druhém zatím stále pátráme. 

Policisté z Brandýsa nad Labem aktuálně šetří případ odcizených elektrických invalidních vozíků a pátrají nejen po nich, ale i po pachateli, který vozíky odcizil.

V minulém týdnu brandýským policistům 60letý oznamovatel nahlásil, že z jeho soukromého pozemku, v Brandýse nad Labem, konkrétně z garáže, někdo odcizil dva elektrické invalidní vozíky. Ke krádeži mělo dle jeho slov dojít v době od 17. hodiny dne 6. prosince do 7. hodiny ranní dne 7. prosince, kdy majitel zjistil, že vozíky nejsou v garáži na svém místě.

Všímaví občané si jednoho volně stojícího elektrického invalidního vozíku povšimli na cyklostezce v Brandýse nad Labem, zkontaktovali strážníky městské policie, kteří na místo přijeli a následně oznámili nález i policistům do Brandýsa. Jeden z vozíků se tak majiteli již vrátil a policisté nyní pátrají po druhém.

Za krádež a porušování domovní svobody pachateli hrozí až 2letý trest odnětí svobody.

Pokud máte jakékoliv informace o tom, kde by se odcizený vozík mohl nacházet nebo jste si všimli v uvedené době osoby nebo osob, které by se s vozíky po Brandýse nad Labem pohybovaly, ozvěte se prosím policistům OOP Brandýs nad Labem na tel. číslo 974 881 600 nebo 602 305 597. Děkujeme.

por. Ing. Bc. Barbora Schneeweissová
tisková mluvčí
13. prosince 2022

vytisknout  e-mailem