Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Neznámý žhář zapálil kontejnery

KAMENICE / NOVÁ HOSPODA - Policisté z Obvodního oddělení Kamenice od brzkého úterního rána vyšetřují požár plastových kontejnerů.  

     Přibližně dvě hodiny po půlnoci v ulici Na Spojce neznámý žhář zapálit tři kontejnery na separovaný odpad. Vzniklým požárem došlo k poškození nejen samotných plastových nádob, ale i dřevěného oplocení místa jejich stanoviště. Na místě požáru museli zasahovat profesionální hasiči ze stanice Jílové u Prahy a jednotka dobrovolných hasičů z Kamenice-Těptína. 
     Celková škoda, kterou neznámý pachatel založením požáru způsobil, byla předběžně odhadnuta přes dvacet tisíc korun. Policisté tento případ šetří jako přečin „Poškození cizí věci“ a obracejí se na občany se žádostí o pomoc, aby se případní svědci požáru přihlásili na policejní služebně obvodního oddělení v Kamenici – Nové Hospodě a poskytli jim jakékoliv informace, které by mohly vést k objasnění této události. V případě, že se policistům podaří žháře zjistit, hrozí mu za jeho žhářství až roční pobyt za mřížemi.

vytisknout  e-mailem