Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Neznámý z přepážky

PRAHA VENKOV-JIH – V souvislosti s neoprávněným vyplacením kompenzačního bonusu pátrají kriminalisté z oddělení hospodářské kriminality po totožnosti neznámého mladého muže. 

Zmiňovaný prověřovaný případ z letošního léta kriminalisté kvalifikovali jako trestný čin zkrácení daně, poplatku a jiné podobné platby, za který pachateli v případě dopadení a následném odsouzení příslušným soudem hrozí až tříletý trest odnětí svobody. V rámci provedeného šetření se jim podařilo zajistit kamerové záznamy, kdy po jejich vyhodnocení zjistili, že při jedné z bankovních transakcí je v inkriminované době na nich zachycen neznámý mladý štíhlý muž, pravděpodobně ve věku 22 až 28 let, který byl oblečen do černého trička s krátkým rukávem, šedých krátkých kalhot a na nohou s obutými sportovními botami. Na hlavě měl nasazenou světlou čepici s kšiltem, zpod které mu vyčuhovaly krátké světlejší vlasy.
Kriminalisté předpokládají, že by neznámého muže podle částečného popisu nebo fotografií z kamerového záznamu mohl někdo z občanů poznat. Proto se na ně touto formou obracejí se žádostí o pomoc, aby jim pomohli zjistit jeho totožnost, neboť jeho výpověď může policistům objasnit důležité okolnosti celého případu.
Jakékoliv informace k totožnosti neznámého muže jim mohou případní svědci zavolat přímo na telefon: 602 237 943, případně prostřednictvím linky 158 tísňového volání Policie České republiky.


por. Bc. Zdeněk Chalupa
komisař oddělení tisku a prevence
PČR Praha venkov-JIH
19. října 2020

Odkazy do noveho okna

Foto 1 - neznámý muž

Foto 1 - neznámý muž 

Detailní náhled

Foto 2 - neznámý muž

Foto 2 - neznámý muž 

Detailní náhled

Foto 3 - neznámý muž

Foto 3 - neznámý muž 

Detailní náhled

Foto 4 - neznámý muž

Foto 4 - neznámý muž 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem