Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Neznámý řidič poškodil závory na železničním přejezdu

HADROVEC - Dopravní nehodu neoznámil na policii, ačkoliv tuto povinnost měl a z místa odjel. Škoda na břevnech závor zabezpečeného přejezdu byla vyčíslena na 60 tisíc korun. 

     Domažličtí dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody. Svědci by svými informacemi mohli pomoci objasnit průběh a příčinu této dopravní nehody a také totožnost neznámého řidiče. K dopravní nehodě došlo v blíže nezjištěné době od 10 hodin dne 29. března 2022 do 10:15 hodin dne 12. dubna 2022 na silnici I. třídy č. 26 mezi obcemi Draženov a Babylon na zabezpečeném železničním přejezdu se závorami č. P687. Neznámý řidič s nezjištěným vozidlem při jízdě zřejmě od Draženova na Babylon poškodil dvě břevna závor zabezpečeného přejezdu Hadrovec. Dopravní nehodu neoznámil na policii, ačkoliv tuto povinnost měl a z místa odjel. Škoda na břevnech byla vyčíslena na 60 tisíc korun.
     Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255 nebo 974 331 259, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Mgr. Dagmar Brožová
20. dubna 2022

Odkazy do noveho okna

Dopravní nehoda - Hadrovec

Dopravní nehoda - Hadrovec 

Detailní náhled

Dopravní nehoda - Hadrovec

Dopravní nehoda - Hadrovec 

Detailní náhled

Dopravní nehoda - Hadrovec

Dopravní nehoda - Hadrovec 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem