Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Neznámý pachatel se vloupal do stavební buňky na pozemku mateřské školy

PRAHA VENKOV - JIH - Způsobil škodu přes 300 tisíc korun 

Policisté z Obvodního oddělení Říčany se zabývají případem, kdy se zatím neznámý pachatel vloupal do stavebních kontejnerů, které jsou umístěny na pozemku mateřské školy v Říčanech.

V době od odpoledních hodin dne 21. října do 7. hodiny ranní dne 22. října 2021 tam na pozemek MŠ vnikl neznámý pachatel, který následně překonal na 3 stavebních kontejnerech zámky a vnikl dovnitř, kde odcizil stavební nářadí a stavební materiál. To vše v celkové hodnotě více jak 300 tisíc korun. Způsobil tak poškozené firmě vysokou škodu na odcizeném nářadí a materiálu.

Říčanští policisté nyní po pachateli krádeže pátrají a současně zahájili úkony trestního řízení pro spáchání přečinu krádeže spáchané vloupáním, za což pachateli v případě dopadení hrozí trest odnětí svobody až na 2 roky.

Pokud máte jakékoliv poznatky o podezřelé osobě, která se ve výše zmíněné době a čase pohybovala na pozemku MŠ v ulici Bílá v Říčanech, sdělte je prosím přímo policistům Obvodního oddělení Říčany, a to buď osobně nebo na tel. čísle 974 881 730.

por. Ing. Bc. Barbora Schneeweissová
tisková mluvčí
26. října 2021

vytisknout  e-mailem